home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Fél tucattal kezdett a Spartacus Rómában!
(T. T)
2015.03.10.
LXX. évf. 10. szám
Fél tucattal kezdett a Spartacus Rómában!

A római nemzetközi labdarúgótornán szereplő szabadkai Spartacus labdarúgónői az első fordulóban kiváló játékkal 6 : 0 arányú győzelmet arattak a dán Odense felett.

Mindvégig az ő akaratuk érvényesült. Nikolić, Ilić, Poljak és Filipović góljaival az első negyvenöt perc után már 4 : 0-ra vezettek. A másodikban Poljak másodszor is betalált a dán kapuba, az i-re a pontot pedig Damjanović tette fel.

A szabadkaiak a következő összeállításban léptek pályára: Kostić, Ilić, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Poljak (Krstanoska), Filipović (Pavlović), Nikolić, Damjanović, Matić (Marenić).

A Spartacus március 10-én a Róma csapata ellen játszik




Fotó: Spartacus, női labdarúgócsapat

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..