home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Fel a fejfedővel!
(Összeállította: re)
2014.07.23.
LXIX. évf. 30. szám
Fel a fejfedővel!

Évtizedekkel ezelőtt sem a hölgyek, sem az urak nem mentek ki az utcára hajadonfővel. Ez amolyan presztízskérdés volt, de a kalap, a sapka és a kendő fejvédő hatása vitathatatlan. Télen a hidegtől, nyáron pedig a tűző naptól óvta viselőjét.

A fejfedő manapság — túlnőve hasznos mivoltán — a divatos öltözködés egyik kiegészítője. Igaz, a kalap már kevésbé számít divatosnak, inkább a fejkendő és a napellenzős, sportos sapka „öltöztet”.

Fontos, hogy a személyiségünknek és a habitusunknak megfelelő darabot válasszuk, hiszen nemcsak hasznos, de trendi kiegészítő is lehet. Ám nagyon fontos a megfelelő méret, fejkörfogatunk ugyanis nem egyforma. Az optimális fazont sem egyszerű megtalálni, mert van kis karimájú és nagy szélű, panama és cowboy, napkalap vagy fedora stb. Íme néhány divatos darab, amellyel garantáltan megóvjuk fejünket a nyári naptól, egyszersmind divatos kiegészítője is az öltözetünknek.





Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..