home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Fejlődés és Szabadka jellegének megóvása
Szakáll Laura
2023.07.14.
LXXVIII. évf. 28. szám
Fejlődés és Szabadka jellegének megóvása

Az elmúlt hetekben megtörtént a tisztújítás a Vajdasági Magyar Szövetséghez tartozó helyi szervezetekben. Megalakult a Szabadkai Városi Szervezet Tanácsa is. Ezután megválasztották a párt Szabadkai Városi Szervezetének elnökét Gyivánovity Dániel személyében. Az elnökség tagjait dr. Pásztor Bálint, a VMSZ Szabadkával megbízott alelnöke mutatta be a párt székházában megtartott sajtótájékoztatón.

— A VMSZ Szabadkai Városi Szervezetéhez 23 helyi szervezet tartozik. Az elmúlt négy hétben ezeket a helyi szervezeteket jártuk körül, elbeszélgettünk a párt tagjaival, és megejtettük a helyi tisztújításokat. Ezt követően megválasztásra került a VMSZ városi szervezetének 34 tagú tanácsa, amely a saját soraiból megválasztotta a városi szervezet 9 tagú elnökségét.

A Szabadkai Városi Szervezet most megválasztott elnöke Gyivánovity Dániel vállalkozó, aki tíz éve a Vajdasági Magyar Szövetség tagja. Az előző mandátumban köztársasági parlamenti képviselő volt, jelenleg a közberuházási minisztérium államtitkára. Gyivánovity Dániel hangsúlyozta, a következő időszakban is a város helyi közösségeinek azonos mértékű fejlődése, valamint a városmag megóvása lesz a prioritás.

— Ugyanazt a politikát fogjuk képviselni Szabadkán, mint az elmúlt bő három évben, ez pedig a szabadkai helyi közösségek egyenlő és kiegyensúlyozott fejlesztése, Palics fejlesztése és a városmag megőrzése. Mi a fejlődésért, a modern, élhető Szabadkáért dolgozunk mindenhol és minden szinten, de ezt mindenképpen és csakis úgy tesszük, hogy közben a város meg tudja őrizni jellegét, identitását. Ezért ki fogunk állni a jövőben is.

Az alelnöki tisztséget Góli Csilla, Magosi Zsuzsanna és Sövény Rudolf tölti be. Az elnökség tagjai dr. Bagi Bojan, Nágel János, Matin Hajnalka, Tóth Róbert és Dobó István.

Fotó forrása: Dr. Pásztor Bálint Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..