home 2023. szeptember 30., Jeromos napja
Online előfizetés
Fehér Kálmán 75
Tóth Lívia
2015.05.16.
LXX. évf. 19. szám
Fehér Kálmán 75

Fehér Kálmán költő, író, műfordító, a Magyar Életfa díj kitüntetettje május 14-én töltötte be a 75. életévét. A születésnap alkalomból nagyszabású összejövetelt szervezett számára Csókán, a Ždrebac vendéglőben a helyi művelődési és oktatási központ.


Az ünnepelt méltatását pályatársai, barátai, dr. Bányai János irodalomtörténész, dr. Gerold László irodalom- és színháztörténész, Tolnai Ottó Kossuth-díjas író, költő, műfordító, Bordás Győző író, szerkesztő vállalták.
A diákok részletet adtak elő Fehér Kálmán Összjáték című ifjúsági regényéből

Az alkalmi műsorban fellépett Erdélyi Ilona nyugalmazott magyar nyelv és irodalom szakos tanár, Kónya Sándor és Korponai László versénekesek, Banka János színművész és a csókai általános iskola negyedik osztályos tanulói.


Balázs Ferenc, Csóka község polgármestere


Kiss Tóth Erika, a Móra Ferenc MME elnöke

Fehér Kálmánt 75. születésnapján köszöntötte Balázs Ferenc polgármester, Kormányos László, a művelődési és oktatási központ igazgatója, Kiss Tóth Erika a Móra Ferenc MME elnöke, a csókai Líra Egyesület pedig tiszteletbeli tagjává fogadta.


Fehér Kálmán a barátai körében


Horváth Noémi műsorvezető, a Líra Egyesület tagja


Tóth Lívia felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..