home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Fedél került az új műfüves pályára Muzslyán
Borbély Tivadar
2021.09.18.
LXXVI. évf. 37. szám
Fedél került az új műfüves pályára Muzslyán

Nemrégiben újabb beruházás valósult meg a muzslyai Lehel Sportközpontban. A munkálatok első részeként a fedél gerincét helyezték el a tavaly felépített, új műfüves labdarúgópályán, ezután betonozási munkálatokat végeztek, a tegnapi nap folyamán pedig a szorgos munkások elhelyezték a sátorlapokat a pálya fölé.

Ezenkívül, hogy megakadályozzák az új műfüves pálya illegális használatát és rongálását, a Lehel Labdarúgóklub tagjai a tavasszal azzal a kérelemmel fordultak Muzslya Helyi Közössége Tanácsához, hogy — közös erővel — mielőbb kerítsék be a sportközpont területén levő objektumokat. Egy példamutató összefogásnak köszönhetően — a jóakaratú emberek támogatásával — a nyár elején nagy méretű kerítésállítási munkálatokat végeztek el.

Emlékeztetőül fontos kiemelni, hogy az új, korszerű műfüves pálya Magyarország Kormánya, a topolyai TSC Labdarúgóklub, a muzslyai Lehel Labdarúgóklub, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ), Nagybecskerek Város és Muzslya Helyi Közössége Tanácsának támogatásával valósult meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..