home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Február végéig 0–24 órás nyitva tartás a Horgos2–Röszke közúti határátkelőhelyen
2024.01.24.
LXXIX. évf. 4. szám
Február végéig 0–24 órás nyitva tartás a Horgos2–Röszke közúti határátkelőhelyen

Jó hír! Ezzel a címmel tette közzé a bejegyzését a közösségi médiában dr. Pásztor Bálint, a VMSZ megbízott elnöke, hogy marad a 24 órás nyitva tartás a Horgos2–Röszke közúti határátkelőhelyen.

Arról született döntés, hogy következő lépésben február végéig biztosan marad a nonstop nyitva tartás. Folytatjuk a tárgyalásokat annak érdekében, hogy ez tartós és végleges megoldás legyen, és ne hónapról hónapra kelljen hosszabbítani. Minden abba az irányba mutat, hogy sikerrel fogunk járni – írja dr. Pásztor Bálint. Hozzáteszi, ismét bebizonyosodott, hogy ügyeket a VMSZ tud intézni és nem lett igazuk azoknak, akik azt állították, hogy a 0–24 órás nyitva tartás csak kampányfogás volt.

Forrás: Dr. Pásztor Bálint Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..