home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Faültetési akciót szerveztek a fiatalok Muzslyán
Borbély Tivadar
2021.03.31.
LXXVI. évf. 13. szám
Faültetési akciót szerveztek a fiatalok Muzslyán

A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) Ifjúsági Fóruma által elindított „A mi környezetünk — a mi jövőnk” elnevezésű vajdasági szintű faültetési akció keretében Muzslyán csaknem hetven facsemete lett elültetve a Napsugaras-tónál.

Palatinus Gabriella, a VMSZ muzslyai Ifjúsági Fórumának elnök asszonya elmondta, hogy a fiatalok szívesen csatlakoztak ehhez az akcióhoz, hiszen ők mindig is fontosnak tartották és tartják a zöldterületek, a környezetünk tisztaságát és parkosítását.

— Nemrég falunk központjában vettünk részt egy fásítási akcióban, ma pedig szintén szép számban jöttünk össze, hogy megmutassuk, mennyire fontos fát és növényeket ültetni — hangsúlyozta az elnök asszony.

A faültetési akcióban — a helybeli fiatalokon kívül — részt vettek a Rémusz Hagyományápolók Egyesülete, a Lehel Női Kézilabdaklub, a nyugdíjas-egyesületek, a helyi tanács és a VMSZ helyi szervezete tagjai, valamint a Szervó Mihály Általános Iskola tanulói is.

Jó volt látni, hogy a járványügyi helyzet ellenére — eme nemes cél érdekében — Muzslya apraja-nagyja összefogott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..