home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Fásítási és takarítási akciók Muzslyán
Borbély Tivadar
2021.03.08.
LXXVI. évf. 9. szám
Fásítási és takarítási akciók Muzslyán

A fáknak, mint minden növénynek, nagyon fontos szerepük van környezetünk megóvásában. Egy-egy fa elültetése személyes hozzájárulásunk lehet a levegő tisztaságához, a környezetszennyezés visszaszorításához, a zöldterületek szépítéséhez.

Muzslya Helyi Közössége tanácsának kezdeményezésére a Vajdasági Erdőgazdálkodási Közvállalat 30 facsemetét ajándékozott a településnek, abból a célból, hogy ráirányítsa az emberek figyelmét a fásítás fontosságára és népszerűsítésére.

A fásítási akciót az elmúlt hétvégén bonyolították le, és keretében a tanácstagok, a falu kommunális munkása, valamint a VMSZ muzslyai helyi szervezetének önkéntesei 16 facsemetét ültettek el a községháza épülete körül, illetve az intézmény parkjában. A megmaradt 14 csemete a helybeli Szervó Mihály Általános Iskolában és az egészségügyi otthonnál lesz elültetve.

Nem tétlenkednek a muzslyai öregségi- és rokkantnyugdíjas-egyesület tagjai sem. Habár a járványügyi helyzet miatt a csütörtökönként megrendezett szórakoztatóestek már mintegy egy éve szünetelnek, az ügyes kezű tagok ma délelőtt takarítási, csinosítási akciót rendeztek a székházuk körül. A megmozdulás végén a férfiak egy-egy szál virággal köszöntötték a hölgyeket.

Fényképezte: Borbély Tivadar

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..