Farsangi hangulatban

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Farsangi hangulatban

Műsorzáró csoportképTizenkilencedik alkalommal tartottak február derekán farsangi jelmezbált a legkisebbek számára Hertelendyfalván. Ötletből - álarcok és kosztümök szempontjából - ezúttal sem volt hiány. Állatfigurák, emberi tulajdonságokkal felruházott mesealakok, sőt megszemélyesített kö...

Műsorzáró csoportkép

Tizenkilencedik alkalommal tartottak február derekán farsangi jelmezbált a legkisebbek számára Hertelendyfalván. Ötletből - álarcok és kosztümök szempontjából - ezúttal sem volt hiány. Állatfigurák, emberi tulajdonságokkal felruházott mesealakok, sőt megszemélyesített közhasználati cikk, pl. gyertyatartó is számításba jött a nagy átváltozás pillanatában. S bár a szervezői lajstrom szerint ötven-egynéhány gyermekecske jött el a rendezvényre, ötletmásolatból alig ha akadt egy, esetleg kettő. A helyszínről a Tamási Áron Székely-Magyar Művelődési Egyesület gondoskodott, de az egyesület adta - önszorgalomból és díjmentesen! - az ajándékokat is: a házilag írott CD-t és az ízléses tervezésű ''keménykötésű” köszönőlapot.
Mielőtt a buli hangulata a tetőfokára hágott, rögtönzött kifutós jelmezbemutatócskát is tartottak, utána pedig az elnyűhetetlen ''gumimaci”-s, ''kacsatánc”-os és cowboyos pörgések következtek. A legkisebb ide-oda tipegőkre Márta óvó néninek is volt gondja, a korgó pocik megtöltésére pedig a házmester néni keze alatt formálódott kiflik kaptak halaszthatatlan ''behívóparancs”-ot. Szomjoltásra tea érkezett, nassolásra néhány szem cukorka, a szürke hétköznapok gondjainak elűzésére pedig egy hej de régen látott ismerős mosolya!

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Jó Pajtás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Farsangi hangulatban
Jó Pajtás
  • 2011.03.16.
  • LXVI. évfolyam 11. szám
Facebook

Támogatóink