Ezúttal is nagy buli volt!

Ezúttal is nagy buli volt!

Ötödik alkalommal szervezték meg Zentán Katus Attila magyarországi fitness és személyi edző bemutatkozását.


Törtei László, Katus Attila, Boros Kornélia

A sportban az egészség civil szervezet vezetői, Boros Kornélia és Törtei László, immár ötödik alkalommal szervezték meg Zentán a Sportcsarnokban Katus Attila magyarországi fitness és személyi edző bemutatkozását.

Az egyesület évente két alkalommal szervez az érdeklődőknek nagyszabású alakformáló edzés sorozatot. Az eseményre ezúttal is szép számban érkeztek a résztvevők. A jelenlétnek tétje is volt, hiszen a megvásárolt belépőjegyek egyben nyereményszelvények is voltak. A főnyeremény ingyenes részvétel volt Katus Attila nyári táborában, amelyet június 22-24-e között tartanak meg Balatonalmádiban.

A programot rendkívül vidám hangulatban, afféle bemelegítésként a zentai Törtei László zumba instruktor kezdte, majd Katus Attila lépett a színpadra. Alakformáló edzésének gyakorlataival igencsak megmozgatta a tornázók izomzatát. Végül a szakember a helyes táplálkozásról is tartott egy rövid előadást.

A testedzésben aktívan mintegy háromszázan vettek részt, de a nézőkből sem volt hiány.

A szervezők a gyerekekre is számítottak, akik számára ingyenes volt a belépés, valamint meglepetés is várta őket: a nagyobbakat trambulin, a kicsiket légvár, amit örömmel birtokba is vettek.

És akiknek még ez sem volt elég, azok nézelődhettek a kiállítók standjainál, és válogathattak a különböző termékek – Avon, Oriflame, Farmasi stb. – között.

A szervezők elárulták, minden lehetőséget megragadnak, hogy a Katus Attila Road Show ősszel is ellátogasson Zentára.


Herédi Krisztián felvételei

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Riport rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink