home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ezüstéremmel indult a nap
Tóth Tibor
2021.08.05.
LXXVI. évf. 31. szám
Ezüstéremmel indult a nap

Magyar szempontból kitűnően kezdődött a mai nap, hiszen Rasovszky Kristóf csodálatos hajrával a 2. helyen végzett a nyílt vízi úszók 10 km-es számában.

Rasovszky az első, 1,4 km-es kör végén a 3. helyen haladt, majd a második kör végére felzárkózott a vezető német Wellbrockra. Az ötödik kör végén a magyar úszó a 2. helyen állt, a hatodikban visszacsúszott a 4. pozícióba, ám a frissítőállomás után újra feljött a 2. helyre. Az utolsó körben az olasz Paltrinieri megpróbált feljönni a magyar versenyzőre, Rasovszky azonban tempót váltott, és lerázta riválisát. A győzelmet a német Florian Wellbrock szerezte meg, Rasovszky Kristóf és az olasz Gregorio Paltrinieri előtt.

Fotók: MTI/Czeglédi Zsolt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..