home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ezüstérem az országos döntőn
(T. T.)
2016.03.10.
LXXI. évf. 10. szám
Ezüstérem az országos döntőn

A hajdújárási Vinogradar U16-os csapata részt vett a futsal szövetség által szervezett korosztályos gyermek futsal liga országos nagydöntőjén Vrnjačka Banján. A csoportban még szerepelt a topolyai–kishegyesi régióból a pacséri Bácska, valamint két csapat a dél-szerbiai, niši régióból, a Durlan City és a Šampion Nais.

Az első mérkőzésen a hajdújárásiak 2:1-re felülmúlták a pacsériakat, a másodikon 1:1-es döntetlent játszottak a niši Durlan Cityvel, a harmadikon, amikor már biztos volt a továbbjutás, mindenki játéklehetőséget kapott, és a csapat 5:1 arányban alulmaradt a kiváló, magasabb rangfokozatot képviselő niši Šampion Nais csapatával szemben.

A torna szabályzata szerint a csoport első és második helyezettje ismét megmérkőzött egymással. Ez volt a döntő, ahol a hajdújárásiak épphogy alulmaradtak. Bátor játékkal ki is egyenlítettek, 1:1- nél a kapufát is eltalálták, de a végén a tapasztaltabb nišiek 2:1-re nyertek, ugyanis jobban feltalálták magukat a 4+1-es futsal rendszerben, és nagyobb tapasztalattal is rendelkeztek a hajdújárásiaknál. A csapatot Kmec Andor, edző vezette.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..