home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Ezüst után arany
Tóth Tibor
2016.01.18.
LXXI. évf. 2. szám
Ezüst után arany

A Kuća Zdravlja győzelmével ért véget Szabadkán, a város és a Stadion KKV által szervezett, 43. újévi kispályáslabdarúgó-torna.

A tavalyi döntő ismétlésén, telt ház előtt a Kuća Zdravlja csapata 4:1 arányú győzelmet aratott a Real Impex Šeki Enterijeri együttes felett. A finálé már az első félidőben eldőlt, hiszen az első húsz perc után Željko Grujičić két, valamint Simonović és Jančevski góljaival a Kuća Zdravlja 4:0-ás előnyre tett szert.

A második félidőben a tavalyi bajnok Šeki csapata Tomčić góljával szépített ugyan, de ez volt a legtöbb, ami ezen az estén sikerült Miodrag Guberinić együttesének. A bronzmérkőzésen a Kraljevina Srbija és a Jasimpex Superinfo csapatai a rendes játékidő alatt nem tudták eldönteni a győztes kilétét. Így büntetők döntöttek, és a Jasimpex Superinfo 4:2-re nyert.

A döntő napján két bemutatómérkőzést is láthatott a közönség: az elsőn a szabadkai edzők és játékvezetők csaptak össze, az edzők 3:0 arányban nyertek, majd a Spartak és az Arena 2004-ben született játékosai mérkőztek meg, ez a találkozó 1:1-es döntetlennel zárult. A torna végén kiosztották az elismeréseket, jutalmakat.

Mindhárom díjazott a tornagyőztes Kuća Zdravlja együtteséből került ki. A legjobb kapusnak Vladimir Ranisavljevićet választották, aki mindössze két gólt kapott a hét mérkőzés során, a legjobb játékosnak pedig a torna gólkirálya, a 22 találatig jutó Željko Grujičić bizonyult.

Az első helyezettnek járó serleget és a 350 000 dináros elismervényt Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sporttal megbízott tagja adta át a Kuća Zdravlja csapatának, a második helyről szóló 100 000 dináros csekket Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója, a harmadik helyről szóló csekket pedig Branislav Kapor, a torna szervezőbizottságának tagja nyújtotta át a dobogós együtteseknek. 


Kattintson az alábbi képre, és olvassa el a szerző adatlapját is:
Tóth Tibor

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..