home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Ezekre kattints a héten!
Zvekán Péter
2023.07.28.
LXXVIII. évf. 29. szám
Ezekre kattints a héten!

Anne-Marie: UNHEALTHY feat. Shania Twain — Fred again..: Turn On The Lights again.. / Baby again..

Anne-Marie: UNHEALTHY feat. Shania Twain

Anne-Marie Rose Nicholson, művésznevén Anne-Marie egy brit énekesnő, aki 2013 óta folyamatosan a figyelem középpontjában áll, az olyan slágereknek köszönhetően, mint a Clean Bandittel közösen felvett gigasláger, a Rockabye, az Alarm, a Ciao Adios, a Friends, a 2002 vagy a Don’t Play. Dalai rendszeresen elérik a listák élét, így a jelenlegi zenei éra egyik fontos előadójává vált. Ami külön érdekes számomra, hogy legújabb szerzeményéhez, mely az Unhealthy címet viseli, olyan előadót választott maga mellé, akiről az európai közönség már évek óta nem hallott, Shania Twaint.

A fiatalabbak már lehet, hogy nem emlékeznek rá, pedig a kanadai énekesnő több mint 100 millió lemezt adott el, amivel a countryzenében a világ egyik legjobbjának számít. Sikereit főleg a tengerentúlon jegyzik, de néhány hatalmas slágere, mint az 1997-beli Man! I Feel Like A Woman! vagy az ugyanabban az évben megjelent That Don’t Impress Me Much hozzánk is eljutott.


Fotó:billboard.com

Közös dalukban pedig teljesen érezhető a két énekesnő stílusa, amit finoman, olyan módon forrasztottak egybe, hogy abból egy új, slágergyanús szerzemény szülessen. Kellően popos, a megszokottnál egy kicsit erősebb gitárral, és talán a klipnek köszönhetően egy kicsit vadnyugatos, countrys érzésünk lehet. Mellékesen, de azt is meg kell jegyezni, hogy a videóban természetesen mindkét énekesnő megjelenik, így kiderül, hogy az ötvenhét éves Shania Twain elképesztő formában van!

 

Fred again..: Turn On The Lights again.. / Baby again..

Akik szeretik az elektronikus zenét, azok az elmúlt egy évben felfigyelhettek egy új előadóra, aki nem más, mint Fred again... Az idén főleg Skrillex mellett lehetett látni, hiszen a dubstep koronázatlan királya már lenyomott egy nagy sorozatot Fred again..-nel és Four Tettel az oldalán. A fellépésekről rengetegen készítettek felvételeket, melyek vírusként terjedtek el a közösségi médiában, de közülük is elsősorban két dal: a Skrillexszel és Four Tettel jegyzett Baby again.., valamint a Swedish House Mafiával közösen felvett Turn On The Lights again.. című.

Pedig Frederick John Philip Gibson, azaz Fred again.. is zeneszerzőként kezdte, mielőtt saját projekttel indult volna. Már tízévesen is komponált, persze az még nagyon kezdetleges volt, viszont a zene iránti szeretete és elkötelezettsége odáig juttatta, hogy világsztárokkal dolgozzon együtt. Ő volt a társzerzője George Ezra Shotgun című dalának, mely Angliában elérte az első helyet, de részt vett a Clean Bandit és Demi Lovato közös dala, a Solo írásában is, valamint Rita Orának is dolgozott a Let You Love Me című trackjén.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..