home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Ezekre kattints a héten!
Zvekán Péter
2022.12.02.
LXXVII. évf. 48. szám
Ezekre kattints a héten!

Tiësto: 10:35 (feat. Tate McRae) — Avril Lavigne: I’m A Mess (with Yungblud) — Ofenbach: Love Me Now (feat. FAST BOY)

Tiësto: 10:35 (feat. Tate McRae)

Érdekes koncepcióval született meg Tiësto legújabb dala. Az egészet a dubaji Atlantis The Royal hotel kettőssége ihlette. A DJ-producer elmondása szerint az inspirálta, hogy amikor meglátta az épület terveit, egyszerűen megfogta az, ahogyan a nappali fényűzés váltakozik a féktelen éjjeli bulik izgalmával. A szám címe, a 10:35 arra utal, amikor a nap véget ér, és leszáll az éj.

Mivel Tiësto arról ismert, hogy dalaiban rendszeresen együttműködik valakivel, így adta magát, hogy egy közel-keleti előadóval dolgozzon együtt — de legalábbis olyannal, aki ott nőtt fel. Így esett a választás Tate McRae-re, aki előbb táncosként lett ismert, és csak később fordult az éneklés felé.

Az újdonság egyébként a holland DJ jövőre érkező, Drive című albumának egy újabb előfutára — ezt előzte meg a mára már gigaslágerré vált Don’t Be Shy, a The Motto és a Hot in It. Ezek már több mint 3,5 milliárd streamnél járnak.


Fotó forrása:weraveyou.com

 

Avril Lavigne: I’m A Mess (with Yungblud)

Bevallom, az utóbbi tíz-tizenöt évben Avril Lavigne kikerült a fókuszomból annak ellenére, hogy folyamatosan jelen van a kanadai és az amerikai zenei életben — csak valahogy mifelénk jut el kevésbé a munkássága. Most viszont úgy tűnik, visszatér!

A nyolc Grammy- és ugyanennyi Juno-díjjal, valamint több mint 50 millió eladott lemezzel a háta mögött Avril az idén egy új albummal jelentkezett, mely a Love Sux címet kapta. Ennek apropójából egy turnét is szerveztek, melynek helyszínei rendszeresen telt házasak. A sikert meglovagolva pedig máris itt a következő single-je, az I’m A Mess, melyet Yungbluddal közösen vett fel.

Yungblud, vagy eredeti nevén Dominic Harrison, egy multiinstrumentalista énekes/dalszerző, aki már kétéves korában gitározni kezdett, első saját szerzeményére pedig mindössze tízéves koráig kellett várni. A még mindig csak huszonnégy éves, brit előadó karrierje az elmúlt években egyre csak tör felfelé. Mára már havonta átlagosan 8 milliós Spotify-lejátszást és több mint 3 milliárd nemzetközi streaminget tudhat magáénak, valamint olyan dalokat, mint a KSI-jal közösen felvett Patience vagy a Halsey-vel elkészített 11 Minutes.

 

Ofenbach: Love Me Now (feat. FAST BOY)

Csaknem 3 milliárd streamelésével nemzetközi szinten egyértelműen az Ofenbach a legtöbbet streamelt francia banda. Mindez az olyan világméretű slágerek sorozatának köszönhető, mint a Wasted Love, a Head Shoulders Knees & Toes, a Be Mine vagy a Hurricane.

Legújabb videóklipjük egy olyan dalhoz készült, amely már hallható volt a legújabb lemezükön, arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi turnéjukon is előszeretettel adták elő. A szerzemény a Fast Boyjal közösen elkészített Love Me Now, mely annak ellenére, hogy videóval együtt csak most látott napvilágot, mégis egyfajta nosztalgia lett, mely a késő nyári estéket idézi fel.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..