home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Ezekre kattanj a héten!
Zvekán Péter
2023.06.23.
LXXVIII. évf. 24. szám
Ezekre kattanj a héten!

Dua Lipa: Dance The Night — David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray: Baby Don’t Hurt Me — Ty Dolla $ign: Motion

Dua Lipa: Dance The Night

Július 20-án borítják ránk a Barbie filmet, melyben állítólag annyira sok a rózsaszín, hogy a világon egy pillanatban hiánycikk lett… Ezt vagy elhisszük, vagy nem, az viszont tény, hogy Dua Lipa a felelős az egyik Barbie-filmzenéért — ez a Dance The Night. Kiszivárgott az az infó is, amely szerint a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült rózsaszín filmben maga az énekesnő is megjelenik majd. Az újdonsághoz egy videóklip is forgott, természetesen egyenesen Barbie Land varázslatos világában. Ez a film első zenei előhírnöke.


Fotó forrás:i.pinimg.com

 

David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray: Baby Don’t Hurt Me

David Guetta egyre jobban odafigyel arra, hogy mi lesz hihetetlenül felkapott a TikTokon. Nem véletlen, hiszen eredetileg nem volt tervben, hogy a Bebe Rexhával közösen elkészített dala, a Blue single-ként is megjelenik. Egy alkalommal csak úgy bedobta az egyik szettjébe, melyet valaki felvett és feltöltött a TikTokra. Ott aztán valamiért vírusként kezdett el terjedni, annyira, hogy Guetta felhívta Bebe Rexhát, és meggyőzte, hogy profi stúdióban vegyék újra a dalt, és adják ki. Megtették, a végeredmény pedig egy bombasztikus világsláger lett.

Guetta most arra figyelhetett fel, hogy Mike O’Hearnból valami különös oknál fogva mém lett, és soha nem látott módon kezdett el terjedni. Mike-ról annyit érdemes tudni, hogy egy amerikai testépítő, személyi edző, színész és modell. Nem tartozik a leghíresebbek közé, de most mégis szárnyal. Saját TikTok-oldalán arról számolt be, hogy nem teljesen érti, hogyan indult el ez az egész, de csak nyugodtan csinálja tovább bárki, aki ezt viccesnek tartja. Azóta Mike oldala a néhány tízezres nézettségű videókról többmilliósra nőtt, most pedig Guetta kapta el az egészet — mert a legfontosabb, hogy minden Mike-mémvideó alatt a ’90-es évekbeli What is Love című dal egy részlete szólt.

Most, hogy ezt tudjuk, nem csoda, hogy David úgy döntött, meglovagolja ezt a hullámot, és elkészíti ennek a Haddaway-slágernek a modern változatát. Összefogott a brit énekesnővel, Anne-Marie-vel és a Los Angeles-i rapper lánnyal, Coi Lerayjel, majd megszületett az új köntösbe bújtatott Baby Don’t Hurt Me!

Guetta odáig ment, hogy a dal promotálását is a legmodernebb módon tette. Felkereste Mike O’Hearnt, és közösen egy csomó mémvideót gyártottak le annak érdekében, hogy minél nagyobb hírverést csapjanak az újdonságnak. A terv bejött, így ismét mindenki a Baby Don’t Hurt Me dallamát dúdolja.

 

Ty Dolla $ign: Motion

Ty Dolla $ign egy energikus szerzeménnyel, a Motion című felvétellel tér vissza, mely a nyáron érkező albumának az előhírnöke is egyúttal. Az amerikai rapper 2015-ben kiadott Free TC című korongja óta nem nyúlt elektronikus zenei beatekhez, most azonban egy igazi club bangert alkotott, mely garantáltan a szórakozóhelyek egyik kedvence lesz.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..