home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ez volt a BIZKOD
2016.04.18.
LXXI. évf. 15. szám
Ez volt a BIZKOD

Április 17-én fejeződött be Szabadkán az első BIZKOD verseny, melyen másod- és harmadéves informatika és műszaki kommunikációs menedzsment hallgatókból álló csapatok vettek részt.

A BIZKOD programozási verseny a Szabadkai Műszaki Főiskola és az Infostud sikeres együttműködése során jött létre.

A programozás mellett a hallgatók piackutatást végeztek, üzleti tervet készítettek, majd a verseny utolsó napján bemutatták a munkájukat. A zsűritagok a Szabadkai Műszaki Főiskola tanárai, illetve az Infostud alkalmazottai közül kerültek ki.

Az első BIZKOD verseny nyertes csapata a  G i r l s f r o m V T S  lett, melyet Kórász Dina, Márki Krisztina, Kricskovity Nikoletta és Hodan Valentina alkotott. Második helyezést ért el a  S y n t a x  E r r o r, vagyis Dražen Buljovčić, Branislav Jelić, Kristijan Kanalaš és Ivan Marović. A harmadik helyre a  H y p e r i o n  került: Borsos Dániel, Rafai Andrea, Farkas Anna, Sebők Szabolcs és Kokrehel Grácián. Különdíjas lett a The Walking Programmers.

A BIZKOD első fordulója márciusban volt, amikor a csapatok tesztfeladatot kaptak. Nyolc csapat került a döntőbe, ahol a valós életben felmerülő problémát kellett megoldani, minél sikeresebben, hiszen értékes nyeremények kerültek kiosztásra.


Pálfi Szuzanna felvételei

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..