home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Ez itt a kérdés: Mi az egyházak szerepe a XXI. században?
MTVA
2020.09.28.
LXXV. évf. 39. szám
Ez itt a kérdés: Mi az egyházak szerepe a XXI. században?

Az Ez itt a kérdésben parázs vitákat láthatnak az érdeklődők: olyan aktuális kultúrpolitikai és tudománypolitikai témák kerülnek terítékre a műsorban, amelyek nagy vihart kavarnak a közéletben. A keddi adásban többek között szó lesz a modernkori keresztényüldözésről, az egyház szerepéről és jelentőségéről, társadalmi befolyásáról és az állammal való kapcsolatáról.

Gulyás István műsorvezető vendégei lesznek: Köves Slomó vezető rabbi, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője, Fabiny Tamás evangélikus püspök, Bogárdi Szabó István református püspök, Mohos Gábor esztergom-budapesti katolikus segédpüspök.
 

 A mellékelt fotón Gulyás István műsorvezető szerepel. MTI/Mohai Balázs.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..