home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Esküvői kiállítás volt Zentán
Tóth Lívia
2022.04.11.
LXXVII. évf. 14. szám
Esküvői kiállítás volt Zentán

Szemnek és léleknek egyaránt tetszetős látvány fogadta azokat, akik ellátogattak Zentán a Royal Hotel báltermében első alkalommal megrendezett esküvői kiállításra. Az esemény előzménye a tavalyi rendezvény volt, melyet a helyi Mimóza virágüzlet fennállásának 30. évfordulója alkalmából szerveztek.

— Akkor a lányom ötlete volt, hogy hirdessünk nyílt napot és hozzunk létre egy kiállítást. A sikeren felbuzdulva úgy gondoltuk, ezt hagyományossá is tehetnénk Zentán, ahol korábban nem volt esküvői kiállítás. A kezdeményező az idén is én voltam, de a szervezésbe még három, lakodalmi dekorációval foglalkozó cég kapcsolódott be — mesélte Balog Jerne, a Mimóza virágüzlet tulajdonosa. — Tizenhét kiállító van, akik Zentáról, Adáról, Óbecséről, Péterrévéről, Szabadkáról érkeztek. Jelentkező akadt több is, de ennyien férünk el. Ajánlották a sportcsarnokot helyszínnek, de szerintem ez a terem sokkal meghittebb és hangulatosabb. Többek között dekoratőrök, fényképészek, videósok, tortakészítők, mézeskalácsos, menyasszonyiruha-szalon kínálja a termékeit és szolgáltatásait. Kellemes a környezet, halk zene szól, tudunk beszélgetni az érdeklődőkkel. Igazából egy kicsit elkéstünk, mert az ilyen kiállítást januárban kell megszervezni, hiszen azok, akik az idén házasodnak, már mindent lefoglaltak. Nekünk sincs már erre a szezonra egyetlen szabad időpontunk sem, április végén lesz az első lakodalmunk, és utána minden hétvége foglalt. Arra azonban nagyon jó ez az esemény, hogy ötleteket adjunk azoknak a fiataloknak, akik még most kezdik tervezgetni, milyen is legyen majd a nagy nap.

Balog Jerne elmondta, elégedettek a rendezvény látogatottságával, és nagyon örülnek, hogy főleg fiatal párok és szülők jönnek, akik valóban érintettek az esküvői, lakodalmi témában. Nézelődnek, érdeklődnek, fényképeznek, reklámanyagot kérnek, gyűjtik az ötleteket, fontolgatják a lehetőségeket.

Azt is megtudtam, hogy Zentán ez volt ugyan az első esküvői kiállítás, de nem az utolsó. Jövőre is várják majd a látogatókat!

Fényképezte: Göblös Csernai Edit

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..