home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Enyhültek a járványügyi intézkedések
2020.12.21.
LXXV. évf. 51. szám
Enyhültek a járványügyi intézkedések

A szerbiai válságstáb mai ülésén javasolta, hogy hosszabbítsák meg 20 óráig a bevásárlóközpontok, a szolgáltatói tevékenységet végző helyek (például a fodrászatok, kozmetikai szalonok), a kávézók és az éttermek munkaidejét – jelentette be Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja. A kávézókban és az éttermekben nem szólhat zene. A művelődési intézmények mától 21 óráig fogadhatják az érdeklődőket.

Az epidemiológus elmondta, az intézkedések azonnal hatályba lépnek, de csak péntekig szólnak. Az előttünk álló öt napot a járványügyi helyzet elemzésére használják fel, mert ettől függ majd, hogy az intézkedéseket meghosszabbítják, megváltoztatják vagy kiegészítik.

Branislav Tiodorović azt is hozzáfűzte az elhangzottakhoz, hogy gondolkoznak a szilveszter éjszakára vonatkozó intézkedésekről, de a döntést a járványügyi helyzet függvényében hozzák meg. Erről várhatóan a válságtörzs pénteki ülésén születik majd döntés.

Fotó: Tanjug/Nikola Andjic

(Forrás: Tanjug)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..