home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Emelkedőben
Martinek Imre
2024.09.20.
LXXIX.. évf. 38. szám
Emelkedőben

Budapesten, a Duna lánchídi vízrajzi mérőállomásán 2024. szeptember 19-én, 13 óra 06 perckor, 696 cm-es vízállást mutatott a kijelző. Az előző napokhoz viszonyítva sajnos emelkedő tendenciával.

A BKK közleménye szerint szeptember 20-ától (péntek), az árvízvédelmi intézkedés részeként, az M2-es metró Batthyány téri állomását is le fogják zárni. A folyópart mindkét oldalán változatlanul folynak a prevenciós rákészülések, amiről a kritikusabb helyszíneken kihelyezett, homokkal teli zsákok is tanúskodnak.

Helyszíni fotóink, egy elfogulatlan városjáró objektívén keresztül, a fent megnevezett dátumon készültek. A 12 óra 18 perc és 13 óra 22 perc közötti időintervallumban.

Fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..