home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ember nélkül termel majd a Tesla következő gyára
MTI
2016.08.05.
LXXI. évf. 31. szám

Ember nélkül működik majd és leginkább egy földönkívüli űrállomásra fog hasonlítani a Tesla következő, 3-as modelljét gyártó üzem — idézi a Washington Post a Elon Musk vezérigazgatót.

Ember nélkül működik majd és leginkább egy földönkívüli űrállomásra fog hasonlítani a Tesla következő, 3-as modelljét gyártó üzem — idézi a Washington Post a Elon Musk vezérigazgatót.

A Tesla Model 3-at gyártó üzem „gépeket előállító gép” lesz, és mire mintegy öt múlva felveszi teljes formáját, leginkább egy földönkívüli űrbázisra fog hasonlítani — közölte szerdán befektetői telefonkonferencián Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója.

A gépeket gyártó gép már olyan bonyolult szerkezet lesz, ami kizárja a gyártási folyamat közvetlen emberi irányítását és a Model 3 összeszerelésében sem vehetnek már majd részt munkáskezek. „A gyártósoron már nem lehetnek emberek, mert akkor miattuk le kell lassítani a folyamat sebességét” — mondta annak említése nélkül, hogy a gépektől mennyivel gyorsabb termelésre számít.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..