home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Elvárja Pristinától a párbeszéd folytatását az EU
Szerbiai RTV
2021.02.15.
LXXVI. évf. 6. szám
Elvárja Pristinától a párbeszéd folytatását az EU

Az EU azt várja el az új pristinai kormánytól, hogy konstruktív módon vegyen részt a Belgráddal folytatott párbeszéd folytatásában, és éljen az átfogó megállapodás elérésének lehetőségével.

Ezt nyilatkozta Josep Borrell, az unió kül-és biztonságpolitikáért felelős főképviselője és Várhelyi Olivér, az EU szomszédságpolitikai és bővítési biztosa. A tegnapi koszovói választások után Borrell és Várhelyi közös nyilatkozatban kifejtették, hogy az EU továbbra is támogatni fogja Koszovó európai útját, ugyanakkor emlékeztettek a jövőbeli pristinai kormány kötelezettségeire is.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..