home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Elválnak a Petőfi Rádió és Szabó Győző útjai
MTVA
2020.05.06.
LXXV. évf. 19. szám
Elválnak a Petőfi Rádió és Szabó Győző útjai

Megújul a Petőfi Rádió reggeli műsora, a Talpra magyar. Minden műsor életében időről időre változásra, megújulásra van szükség.

A Talpra magyarban Harsányi Levente mellett korábban már Peller Mariann és Kardos-Horváth János is szerepelt műsorvezetőként. Később Bikfalvi Tamás és Szabó Győző csatlakozott a reggeli műsorhoz. A csatorna most elköszön Szabó Győzőtől és további sok sikert kíván a karrierjéhez.

A népszerű reggeli rádióműsor házigazdái, Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás egyebek mellett azt tervezik, hogy a fővárosi kijárási korlátozások enyhítése után, amikor a helyzet lehetővé teszi, élőben meghívják a műsorba a maradj otthon kampány legnépszerűbb előadóit, így többek között Ember Márkot, Pély Barnát és Kovács András Pétert. Addig is, ahogy az elmúlt két hónapban, továbbra is töretlen lelkesedéssel várják a hallgatókat minden hétköznap reggel 6 és 10  óra között a Petőfi Rádióban.


Szabó Győző színész — Cziczó Attila: Tiszta kosz című színdarabjának próbáján a Thália Színházban (MTI Fotó: Kollányi Péter)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..