home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Első alkalommal volt Babaexpó Zentán
2022.05.15.
LXXVII. évf. 19. szám
Első alkalommal volt Babaexpó Zentán

Babaexpót tartottak Zentán a Thurzó Lajos Általános Iskola tornatermében. Az esemény része volt a bababörze, valamint a kismama és gyermek témakörben tevékenykedő kézművesek, helyi termékforgalmazók, szolgáltatók bemutatkozása. A Gyereksarokban az óvónők kézműves foglalkozásokkal várták a legkisebbeket. A kismamákat, a családokat és a résztvevőket az erre a célra kialakított fotósarok várta.

A 9–12 óra között zajló ingyenes rendezvény iránt nagy volt az érdeklődés. A látogatók a tornateremben, három osztályteremben és a folyosón nézelődhettek.

Az eseményt a Zentai baba-mama klub és a Vajdasági Magyar Szövetség községi Női Fóruma álmodta és szervezte meg. Hagyományos bababörze már volt a városban, de a Babaexpót első alkalommal szervezték meg.  

Köszönjük Tandari Ferencnek, hogy a rendelkezésünkre bocsátotta a Thurzó Lajos Általános Iskolát, Bodó Zoltánnak a zenét és a fotózás biztosítását, Zenta Község Önkormányzatának a fotózáshoz szükséges háttér támogatását, a tombolafelajánlásokat, valamint az önkénteseknek és a pakolásban résztvevőknek a segítséget – olvasható a Zentai baba-mama klub Facebook oldalán.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..