home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Előnyben a címvédő
Tóth Tibor
2022.04.07.
LXXVII. évf. 14. szám
Előnyben a címvédő

A szabadkai sétaerdei sportcsarnokban telt ház előtt játszották a férfi-röplabdabajnokság döntőjének első mérkőzését, melyen a címvédő Vojvodina 3:0 (25:22, 25:22, 35:33) arányban legyőzte a Spartacus csapatát.

A kiváló hangulatú összecsapáson a szabadkai együttes végig meccsben volt a bajnokkal szemben, annak ellenére, hogy két nappal ezelőtt még nyolc Spartacus-játékos küzdött vírusos betegséggel. Az újvidékiek frissebbnek bizonyultak, változatosabb támadásokkal álltak elő, és valamelyest kevesebbet hibáztak a hazaiaknál, ami elég volt ahhoz, hogy eldöntse a finálé első felvonását. A három nyert mérkőzésig tartó döntő második párharcát vasárnap Újvidéken rendezik meg.

Fényképezte: Bálint Zsolt

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..