home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Előkészületek az Eb-re
(Városi sajtóközpont)
2014.09.16.
LXIX. évf. 38. szám

Annak apropójából, hogy a Szerbiai Birkózószövetséget bízták meg az olimpiai versenyszámok serdülőbirkózó-Európa-bajnokságának megrendezésével, a Spartacus Birkózóklubot és Szabadka városát pedig a technikai szervezéssel, a Birkózó-világszövetség (FILA) és az Európai Birkózótanács (CELA) megbízásából Ceno Cenov és Teodorosz Hamakosz, a CELA bolgár elnöke és görög alelnöke, a FILA Bürójának, a Birkózó-világszövetség legfelső végrehajtó szervének a tagjai Szabadkára látogattak.

Cenov és Hamakosz a Szerbiai Birkózószövetség ügyvezető vezérigazgatójának, Milan Jelićnek a kíséretében elvégezte a küzdőtér első felülvizsgálatát a sétaerdei sportcsarnokban, és felmérte a városban rendelkezésre álló szállodai és vendéglátói kapacitásokat. A FILA ugyanis részletesen kidolgozta, és következetesen alkalmazza a részvevők fogadásának és szállításának, a küzdőterek kialakításának, a versenyzők, az országok küldöttségei, a bírók és a FILA-tisztségviselők elszállásolásának és étkeztetésének szigorú szabályait az olyan világversenyeken, mint amilyen a Szabadkán 2015. augusztus 2-a és 9-e között megtartandó serdülőbirkózó-Európa-bajnokság lesz.

A birkózók európai és világszervezete tisztségviselőinek első benyomásai kedvezőek, úgyhogy megerősítették az illetékes birkózótestületek döntésének helyénvalóságát, azaz hogy városunkat bízzák meg a nagyszabású verseny szervezésével.  

Ceno Cenov, Teodorosz Hamakosz, a Szerb Birkózó Szövetség és a Spartacus Birkózóklub képviselői ellátogattak a városházára is. A vendégeket Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja fogadta. A sportdiplomaták látogatásának az első pillanattól az utolsóig baráti és kollegiális légköre volt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..