home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Elmarad Vicsek Károly filmrendező szerzői est-sorozatának október 29-ei rendezvénye
2015.10.28.
LXX. évf. 43. szám

A Szabadkai Város Könytár értesítése

A Szabadkai Város Könytár értesíti az érdeklődőket, hogy az intézmény szervezésében zajló Vicsek Károly filmrendező szerzői est-sorozatának október 29-ei rendezvénye, amelyen a Pataki Lászlóról készült portréfilm bemutatását követően Kovács Frigyes színművésszel és Vicsek Károly rendezővel dr. Káich Katalin beszélgetett volna Pataki László színművészről, elmarad. Pataki László 35 évig a Népszínház magyar társulatának a tagja, a vajdasági magyar színjátszás kiemelkedő alakja volt, emellett pedig az 1945-ben alakult Szabadkai Népszínház első darabját, Balázs Béla Boszorkánytáncát is ő rendezte. A Szabadkai Városi Könyvtár köszöni megértésüket.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..