home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ellballagtak a nyolcadikosok Muzslyán
Borbély Tivadar
2020.06.15.
LXXV. évf. 24. szám
Ellballagtak a nyolcadikosok Muzslyán

A koronavírus-járványra való tekintettel rendhagyó módon, mégis ápolva az itteni hagyományokat, a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolában elballagtak a nyolcadik osztályos tanulók.

Az alkalmi műsor keretében a kisérettségizőket a hetedikesek nevében Süveg Emma köszöntötte, majd a diákok átnyújtották az egy évvel idősebb iskolatársaiknak a a ballagók kistarisznyáját, melyekbe ezúttal is belekerültek a jelképes útravalók - egy-egy idézet, pogácsa, ceruza, aprópénz és egy maréknyi föld.

A nyolcadikosok nevében Fazekas Norbert tanuló szólt az egybegyűltekhez:

“Kedves Diáktársaink!

Várva várt, mégis nehéz nap számunkra a mai. Búcsúzunk. Nehéz szívvel és elszorult torokkal állok most itt azzal a feladattal, hogy társaim nevében elköszönjek ettől az iskolától. Nyolc évvel ezelőtt megszeppenve léptük át az iskola kapuját, fogtuk meg a tanító nénik kezét és kíváncsian vártuk első szavaikat. Nehéz, de izgalmas évek voltak ezek. Tanáraink nagy-nagy türelemmel és megértéssel fáradoztak azon, hogy ismereteink egyre gazdagabbá, sokoldalúbbá váljanak. Megtanultuk, hogy legyenek saját vágyaink, céljaink, s mindezeket magunknak kell elérni. Őrzünk kellemes, szép emlékeket, gondtalan, vidám diákok voltunk…”

A végzős tanulóknak a további tanulmányaikhoz sok sikert és kitartást kívánunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..