home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Elkezdődött a Zágrábi Városi Könyvtár „A nulladik tipusú bolygó kutatói“— című olvasásnépszerűsítő nyereményjátéka
2020.09.30.
LXXV. évf. 40. szám
Elkezdődött a Zágrábi Városi Könyvtár „A nulladik tipusú bolygó kutatói“— című olvasásnépszerűsítő nyereményjátéka

Mint ahogy minden évben,  idén is sor kerül  a Zágrábi Városi Könyvtár „A nulladik tipusú bolygó kutatói“ című olvasásnépszerűstő nyereményjátékára, melynek célja a könyv megszerettetése az ifjú olvasókkal. Horvátországszerte, a Könyvhónap során  a gyermek- és ifjúsági könyvtárakban, iskolákban, kultúrközpontokban, valamint a határontúli horvátajkú gyerekek részére kerül megrendezésre. Szabadkán a nyereményjátékot a Szabadkai Városi Könyvtár szervezi meg azokban az iskolákban, ahol horvát nyelven folyik a tanítás.

Idén, a jelenlegi helyzethez alkalmazkodva, a megadott könyvek elolvasása helyett online információforrások után kell kutatni, hogy a tanulók ki tudják választani a négy válasz közül a helyeset. Az online kérdőiv  a  oldalon érhető el, míg a versenyen azok az 5-8.  osztályos diákok vehetnek részt, akik horvát nyelven tanulnak.

A beküldés határideje 2020. október 23.

Minden pontosan kitöltött  kérdőív részt vesz a nyereményhúzásban, melyre Zágrábban, október végén kerül sor a Horvát Gyermekkönyvek Központjában. A  járványhelyzet alakulásától függően a Nemzetközi nyereményjátékban résztvevő szabadkai, két szerencsés nyertes diák, Zágrábba utazhat és jelen lehet a záróünnepségen, valamint a főnyeremény kihúzásán, melynek megtartását 2020. november 11-ére tervezik, s mely  műsör lebonyolítása egyelőre bizonytalan. A Szabadkai Városi Könyvtár 15 vigaszdíjjal jutalmazza a többi résztvevőt. A nyertesek listája 2020. november 3-án  lesz meghirdetve.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..