home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Elismerések az Olvasással a csillagokig vetélkedő középiskolás résztvevőinek
2020.06.25.
LXXV. évf. 26. szám
Elismerések az Olvasással a csillagokig vetélkedő középiskolás résztvevőinek

A Szabadkai Városi Könyvtár olvasótermében 2020. június 29-én 17 órai kezdettel megünnepeljük a középiskolások részére szervezett Olvasással a csillagokig elnevezésű tudás- és kreativitás vetélkedő idei évadának befejezését, melyet a Horvátországi Iskolakönyvtárak Hálózata, Szabadkán pedig a Szabadkai Városi Könyvtár a Hrvatska riječ Újságkiadó Intézménnyel karöltve szervezett meg.

A verseny mindhárom fordulójában, az iskolai- a körzeti és nemzeti fordulóban részt vevő diákok köszönőlevelet és ajándélokat kapnak. A számos nehézség ellenére a vetélkedő sikeresen zárul mind a két kategóriában (online kérdőív és multimédiális munka). A versenyen idén a Svetozar Marković Gimnázium, Politechnikai Középiskola és az Egészségügyi Középiskola horvát tagozatos diákjai vettek részt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..