home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Elismerések a legjobb „elektronikus” tanítóknak és tanároknak
Borbély Tivadar
2015.11.22.
LXX. évf. 46. szám
Elismerések a legjobb „elektronikus” tanítóknak és tanároknak

A műszaki és informatikai oktatást népszerűsítő nagybecskereki regionális egyesület — Nagybecskerek város támogatásával — nemrégiben Blog — elektronikus tanár elnevezéssel pályázatot írt ki.

A cél a blogírás mint egyedi tanítási módszer bemutása és népszerűsítése volt a közép-bánáti általános és középiskolai tanítók és tanárok körében.

A pályázatra Törökbecséről, Nagybecskerekről és Muzslyáról érkeztek munkák. A díjátadásra a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolában került sor. A jelenlevőket Molnár Attila, a helybeli általános iskola igazgatóhelyettese köszöntötte, majd a szakmai zsűri nevében dr. Željko Eremić professzor a beérkezett munkák közül méltatott néhányat. 

A szakmai zsűri döntése alapján első helyen Milosava Stevković, a törökbecsei Josif Marinković Általános Iskola munkatársa, a második helyen Natalija Ostojić, a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola tanítónője, a harmadikon pedig a törökbecsei iskola pedagógusa, Biljana Blažin végzett.

        





                         













Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..