home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Elhunyt szeretteinkre emlékezve
Martinek Imre
2017.11.02.
LXXII. évf. 44. szám
Elhunyt szeretteinkre emlékezve

Megemlékezési szertartást tartottak Torontálvásárhelyen

Elhunyt szeretteinkre emlékezve

 

Mottó: „Én vagyok a feltámadás és az élet: a ki hisz én bennem, ha meghal is, él...” (János evangéliuma)

 


Halottak napja alkalmából, november 2-án megemlékezési szertartást tartottak Torontálvásárhelyen a falu Nagytemetőjének ravatalozója előtt, illetve alkalmi szentmisét a helyi római katolikus templomban.

Az imapercekben ft. Masa Tamás plébániai kormányzó az evangélium vonatkozó üzenetét tolmácsolta. Ezt követően az atya  megszentelte a sírkertet és az egybegyűlteket, továbbá — a jelenlévők személyes igényei szerint, az ehelyt örök nyugalomra helyezett hozzátartozóik sírját is. Az alkalom a Nagyboldogasszony tiszteletére felszentelt római katolikus templomban celebrált délutáni szentmisével formálódott kerek egésszé.
 

Írta és fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..