home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Egyeztetés a vajdasági színházak vezetőivel
2021.08.31.
LXXVI. évf. 34. szám
Egyeztetés a vajdasági színházak vezetőivel

A már korábban bejelentett, a jövőt körvonalazandó egyeztetések megkezdését hivatott beszélgetésre hívta meg Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a szabadkai Népszínház magyar társulatának művészeti vezetőjét, az Újvidéki Színház, a Zentai Magyar Kamaraszínház és a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatóit, a Tanyaszínház civil szervezet vezetőjét és Hajnal Jenőt, a Magyar Nemzeti Tanács elnökét.

Bizakodással és örömmel tekintek a közös munka elé, mert biztos vagyok benne, hogy ahogy engem, mindenki mást is a jó szándék és a jót létrehozásának akarata mozgat – olvashatjuk Pásztor Istvánnak a Facebookon közzétett bejegyzésében.

A beszélgetést szeptember 6-án 16 órakor tartják meg Szabadkán, a VMSZ székházában.

A meghívólevél teljes szövege a következő linken található: https://bit.ly/3Bjw0Fk

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..