home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Egyetemi és főiskolai hallgatók útiköltség-támogatása Magyarkanizsán
2023.02.08.
LXXVIII. évf. 6. szám
Egyetemi és főiskolai hallgatók útiköltség-támogatása Magyarkanizsán

Magyarkanizsán pályázatot hirdetnek egyetemi és főiskolai hallgatók útiköltség támogatására, amely 2023. február 8-tól 2023. február 18-áig tart.

A támogatásra jogosultak azok az egyetemi és főiskolai hallgatók, akik állandó lakóhellyel rendelkeznek Magyarkanizsa község területén; lakóhelyükről naponta utaznak helyközi járaton a felsőoktatási intézménybe; költségvetési tandíjmentességet élveznek; első ízben iratkoznak be az adott évfolyamra; nem részesülnek diákotthoni elhelyezésben; nem részesülnek hallgatói ösztöndíjban és hitelben az Oktatási Minisztériumtól, a Tartománytól, az Újvidéki Egyetem tehetséges hallgatói részére létesített ösztöndíjalapból, egyéb községi, szervezeti és vállalati alapítványoktól. A pályázat teljes szövege a község hivatalos honlapján, a www.kanjiza.rs címen olvasható el.    

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..