home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Egyedül ápolja beteg anyját, segítségre van szüksége
2021.12.21.
LXXVI. évf. 50. szám
Egyedül ápolja beteg anyját, segítségre van szüksége

Segítséget kér a horgosi Fülöp Árpád, aki egyedül ápolja édesanyját már másfél éve, de sajnos, önerőből nem tudja finanszírozni a kezeléseket. Az összegyűlt adományokból a gyógytornász és a logopédus költségeit igyekeztek fedezni. 

A horgosi Fülöp Piroska tavaly májusban kapott agyi infarktust. Pár hetet kórházban töltött, aztán hazaengedték, és a fia ápolja. Piroska néni állapota javult, viszont segítségre, az összefogásra továbbra is szüksége van a családnak.

Az eddig befolyt támogatásoknak köszönhetően Árpád gyógytornászt és logopédust fogadott, és a foglalkozások eredményeként a 67 éves asszony állapota javulni kezdett. A gyógytornász heti három alkalommal jár, míg a logopédus hetente egyszer látogatja meg a családot. A két szakember havi költsége 26-30 ezer dinár.  

 

Fotó: Facebook

A gyógytorna folytatása lenne a legfontosabb, ami egy alkalommal 2000 dinárba kerül. Viszont az anyagi keretek napról napra szűkösebbek. Árpád dolgozni nem tud elmenni, hiszen édesanyja 24 órás felügyeletet igényel.

Mindazok, akik szeretnék támogatni a családot, Fülöp Árpádot megtalálhatják a Facebookon, vagy Horgoson a Jókai Mór utca 36-os szám alatt, de telefonon is felkereshetik a 063/518-368-as számon. Aki bankszámlára utalna, megteheti a 160-5600101056541-09-es dináralapú számlaszámra.

A Pannon RTV riportja alapján

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..