home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Egy határtalan kézfogásról
Martinek Imre
2021.07.26.
LXXVI. évf. 29. szám
Egy határtalan kézfogásról

Kedden, július 27-én kezdődik (és szombaton, július 31-én zárul) a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó, melynek idei témája a szabadság.

A helyszín Debrecen, maga az összefogódzás pedig szó szerint határtalan. Bizonyítja ezt a budapesti Svábhegyi Református Egyházközség tagjainak gesztusa is, akik a július 25-ei istentiszteletükön közösségük diakóniai perselyét ajánlották fel e célra. Konkrétan a találkozón részt vevő délvidéki—torontálvásárhelyi testvérgyülekezetükből érkező fiatalok költségét támogatandó szándékkal.

Köszönjük. Soli Deo Gloria!

„A Csillagpont egy kétévente megrendezett református ifjúsági találkozó, ami alkalmanként több ezer 14—35 éves fiatalt vonz. Többet kínál az egyszerű fesztiváloknál: a Csillagpont egyben lelki alkalom is, ahol tényleg feltöltekezhetsz. A Csillagpont azért felejthetetlen élmény, mert nyári ifjúsági eseményként nemcsak igényes kulturális és szórakozási lehetőségeket kínál, hanem egyben találkozási pont is, ahol résztvevőkként együtt gondolkodhatunk a világról, közös értékeinkről, Istenről.”

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-csillagpont.html

A fotókat a szerző készítette. 2021. július 25-én Budapesten.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..