home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
„Egy dal csak akkor nevezhető dalnak, ha azt egy szál gitárral is el lehet játszani"
MTVA
2020.11.13.
„Egy dal csak akkor nevezhető dalnak, ha azt egy szál gitárral is el lehet játszani"

Akusztikus Bikini koncert az M2 Petőfi TV-n

Egy legendás zenekar ad koncertet az M2 Petőfi TV-n hétfőn este. Az 1982-ben alakult Bikini együttes egy remek nagyszabású koncert keretében varázsolja el az Akusztik Legendák nézőit legjobb dalaik akusztikus változatával.


Fotón: Németh Alajos (becenevén Lojzi) zeneszerző, dalszövegíró, (2019. január 9.) MTVA Fotó: Zih Zsolt

„- Különös élmény volt letérni a megszokott útról és az akusztikus zenélés ösvényein utazgatni” – kezdte Németh Lojzi, a zeneszerző-basszusgitáros és egyben a Bikini alapítója, majd hozzátette, hogy jó volt akusztikusan játszani. – „Egy dal csak akkor nevezhető dalnak, ha azt egy szál gitárral is el lehet játszani. Mi tizenöt dalt adtunk elő az Akusztik Legendák felvételén a magunk és remélhetőleg mások örömére akusztikus gitár, zongora, szaxofon, vonósnégyes és dob hangszerelésben. Mivel nagyon ritkán adunk ilyen formában koncertet, igazi csemegének ígérkezik ez a Bikini akusztik felvétel. Külön köszönet az M2 Petőfi TV-nek, hogy ezekben a nehéz időkben eljuttat minket a közönségükhöz.”

Ide kattintva elérhető egy rövid részlet a Bikini Akusztik koncertjéből.

Bikini Akusztik Legendák 2020. november 15-én 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később november 16-án hétfőn, 22:10-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..