home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Egész napos programmal az árvízkárosultakért
(T. T.)
2015.06.10.
LXX. évf. 23. szám
Egész napos programmal az árvízkárosultakért

A szabadkai United DJs elnevezésű polgári egyesület szombaton Wake Up! Subotica — Summer Urban Fair név alatt egynapos programot szervezett a palicsi Auto Campban.

Délelőtt a palicsi Miroslav Antić Általános Iskola tanulói hulladékból használati és dísztárgyakat készítettek, majd a palicsi Paligo Palus Ultramaratonklub tagjai futottak egy kört a gyerekekkel. A sport fontos része volt az eseménynek, hiszen a későbbiekben BMX– és terepkerékpár-bemutatóra került sor, az érdeklődők kipróbálhatták a falmászást, a még bátrabbak pedig az 5 méter magasságban kifeszített huzalon sétálhattak néhány métert. A délután folyamán a hölgyek zumbázhattak, és belekóstolhattak a fitnesz különféle ágaiba is, a művészetet kedvelők pedig kerámia-, porcelán- és akvarellkiállítást tekinthettek meg.

Ivan Pešut, az esemény fő szervezője elmondta, hogy a rendezvénnyel az árvízkárosultak megsegítéséhez járultak hozzá, a látogatók önkéntes adományait pedig a Vöröskereszt szabadkai szervezetének utalják át.

— Célunk a kortárs és az elektronikus zeneművészet bemutatása a közönségnek, korosztálytól függetlenül. A fő hangsúlyt a nappali programra helyeztük, melyben kiállítások, extrémsport-bemutatók, a hulladék újrahasznosításával kapcsolatos tevékenységek kaptak helyet, ezenkívül természetesen a zenének is fontos szerep jutott, hiszen a nap folyamán bárki kipróbálhatta magát DJ-ként — mondta a fő szervező.

A rendezvény a hajnali órákig elnyúló bulival fejeződött be, melyen neves DJ-k szórakoztatták az elektronikus zene kedvelőit. A felvételek a helyszínen készültek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..