home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Dupla tízest jubilált a VIVE
Martinek Imre
2015.09.28.
LXX. évf. 38. szám
Dupla tízest jubilált a VIVE

A magyar nóták és csárdások fesztiválja, a VIVE 1996-ban tette meg első közösségépítő lépéseit. Noha többször került hullámvölgybe, végül az MNT által is kiemelt jelentőségűvé nyilvánított rendezvény évi rendszerességgel gyűjti egybe ennek a zenei műfajnak a szerelmeseit és éltetőit Torontálvásárhelyen.

A jubileumi, huszadik találkozóra szeptember hó utolsó hétvégéjén került sor. Az újra kétnaposra kerekített fesztiválon a közönségnek mindenekelőtt a rendezvények első helyezett amatőr nótaénekesei mutatkoztak be. Az ún. testvértelepülési hármas (Hódmezővásárhely, Zenta és Torontálvásárhely) kilátásba helyezett jövőbeli együttműködésével összhangban, formabontóan a Tisza-parti kisváros Délibáb Magyar Művelődési Egyesület kórusa és citerazenekara is fellépett.

A részletes beszámolót lapunk október 7-ei számában olvashatják. Addig viszont beszéljenek a helyszíni fotográfiák.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..