home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Drágulnak az autósiskolák
Tancsik Richárd
2022.04.27.
LXXVII. évf. 17. szám
Drágulnak az autósiskolák

Az autósiskolák szerint elkerülhetetlen, hogy magasabb díjat kérjenek el a jogosítvány megszerzéséért. Több kérdés is felmerült ez ügyben: melyik a biztosabb, a 140 000 dináros összeg vagy a 20 százalékos növekedés?

A lakosság többségének a mostani díjazás is magas, hiszen a B kategóriás jogosítvány megszerzése átlagosan 85 000 dinárba kerül. Az illetékesek szerint a 20 százalékos drágulás a valószínűbb.

Egyébként a jogosítvány megszerzése iránt továbbra is nagy az érdeklődés, a beiratkozó hallgatók többsége állítja, a képzés költsége nem döntő szempont számára.

Forrás: Szerbiai RTV 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..