home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Döntő a Pannon Televízióban
2020.12.07.
Döntő a Pannon Televízióban

Kedves versmondók!

Sok munka áll mögöttünk. Nagyon köszönjük nektek, hogy a fennálló helyzet ellenére idén is kitartottatok a vers- és prózamondás mellett. Nagy öröm volt találkozni veletek és látni, hogy mekkora lépésekkel fejlődtök, mennyire tudtok örülni egymásnak és milyen elszántsággal készültök egy-egy megmérettetésre. Minket a mosolyotok és a barátságotok éltet és motivál.

Közeledik az évvége, tegnap a Mikulás hozott örömöt, néhány hét múlva pedig a Karácsony fogja beragyogni otthonotokat. Mi is készültünk egy ajándékkal, amit szerdán, 2020. december 9-én, 18.05-kor együtt bonthatunk ki. Számunkra is várakozással teli ez az időszak, hiszen egy teljesen újszerű dologba vágtuk a fejszénket. A Dudás Kálmán Nemzeti Vers- és Prózamondó Találkozó döntőjének televíziós megvalósításába. Az anyagok (döntős versek, zsűri értékelése, műsorvezetés, kísérő programok) elkészültek, a Pannon televízió szakemberei ezekben a percekben gyúrják kész műsorrá. A végterméket még mi sem ismerjük. Arra kérünk benneteket, kövessük együtt, szurkoljunk egymásnak.

Az adással párhuzamosan a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesületének Facebook csoportjában egy szavazást indítunk, ahol mindenki egy szavazatot adhat az általa favorizált döntős résztvevőre. A legtöbb szavazat tulajdonosai közül az első három közönségdíjban részesül. Szavazni 2020. december 9-én 18.05 és 20.00 óra között lehet. 20 órakor lezárjuk a szavazást.

Hogy könnyebben megtaláljátok az említett felületeket, a linkre kattintva indul:

Pannon televízió élő adás.

VMVE csoport – szavazás.

Sikeres félévi eredményeket, áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek!

A VMVE csapata nevében

Hajvert Ákos

elnök

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..