home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Đoković rekordot döntött
Tóth Tibor
2023.02.27.
LXXVIII. évf. 8. szám
Đoković rekordot döntött

A 22-szeres Grand Slam-torna-győztes Novak Đoković ma kezdte 378. hetét az ATP-világranglista élén, amivel abszolút csúcstartóvá lépett elő.

A szerb teniszező a német Steffi Graffot utasította maga mögé, aki a ’80-as évek végén és a ’90-es évek elején 377 hétig állt a ranglista élén. Đoković mögött a világranglistán a spanyol Carlos Alcaraz áll a 2., a görög Sztefanosz Cicipasz pedig a 3. helyen. A szerbiai teniszezők közül az első száz között még Miomir Kecmanović, Györe László, Filip Krajinović és Dušan Lajović foglal helyet. A magyarországi teniszezők közül csak Fucsovics Márton neve található a top 100-ban.


(Szalai Attila rajza)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..