home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Díszülés, városnapi díjak és koszorúzás
Tóth Lívia
2015.09.12.
LXX. évf. 36. szám
Díszülés, városnapi díjak és koszorúzás

Szeptember 11-én, Zenta község napján a községi képviselő testület megtartotta ünnepi ülését. Az eseményen a szerb, illetve a magyar himnuszt a Stevan Sremac Helyismereti Alapítvány kórusa és a tiszaföldvári férfikar adta elő, az adai Török testvérek pedig magyar, szerb és török népdalt énekeltek.

Ünnepi köszöntőt Ceglédi Rudolf polgármester mondott, majd átadták a város legrangosabb kitüntetéseit és testvértelepülési együttműködést írtak alá Székelykeresztúr és Zenta között. Az idei kitüntetettek a következők: Kubát János (Életmű Pro Urbe díj), Valkay Zoltán, Mécsvirág együttes, Stevan Sremac Helyismereti Alapítvány (Pro Urbe díj), Csipak Levente (Iuventus Pro Urbe díj), Kecskeméti Árpád, Kerekes Attila (polgármesteri köszönőlevél).

Délben a zentai csata Tisza parti emlékhelyénél megkongatták az emlékharangot, a jelenlévők pedig koszorúkat helyeztek el.

A városnapi rendezvénysorozat gazdag programja a hétvégén is folytatódik. 
























Török testvérek








Ceglédi Rudolf polgármester


Rafai Emil Székelykeresztúr polgármestere és Ceglédi Rudolf Zenta polgármestere


Csipak Levente


Valkay Zoltán


Mécsvirág együttes


A Stevan Sremac Helyismereti Alapítvány képviselője


Kubát János


Kecskeméti Árpád


Kerekes Attila

Herédi Krisztián felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..