home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Disney mesefilmek a tavaszi szünetben az M2 gyerekcsatornán
MTVA
2021.04.01.
LXXVI. évf. 13. szám
Disney mesefilmek a tavaszi szünetben az M2 gyerekcsatornán

Nagysikerű Disney mesefilmekkel készül a tavaszi szünetre az M2 gyerekcsatorna. Régi klasszikusok és új kedvencek szórakoztatják délutánonként a kicsiket és nagyokat. Kotlik Csöpi, Hamupipőke, Rozsdás és Csingiling gondoskodik az önfeledt kikapcsolódásról.

Április 1-jén, csütörtökön 15:40-kor sugározza a közmédia gyerekcsatornája, a Csodacsibét, amelyben Kotlik Csöpi fejére pottyan az égbolt egy darabja. Természetesen mindenki úgy gondolja, Csöpi képzelődik, és nem hisznek neki a felnőttek. De a világot valakinek meg kell megmenteni! 

Pénteken 15:40-kor egy rendkívül népszerű klasszikus kerül a képernyőre, a Hamupipőke. A zenés, romantikus rajzfilm, a varázslattal teli történetével, az egyik legsikeresebb Disney-produkció. A mindig derűs árva, Hamupipőke a mostohájával és két irigy mostohatestvérével él. A kastélyban bált rendeznek, ahova ő is szeretne elmenni, de megtiltják neki. A Jótündér és három huncut kisegér a segítségére siet.

Szombaton 18:15-től egy sportos mesevígjáték, a Repcsik kerül adásba. Rozsdás, a kisvárosi permetezőgép álma, hogy részt vehessen egy légiversenyen, ám repülő létére tériszonya nehezíti az életét. Égbe szökő terveit nem adja fel, megmutathatja, hogy egy igazi bajnok, egy hős.

A következő három délután egy igazi rajzfilm-sztár, Csingiling, a kis tündér szórakoztatja a gyerekeket izgalmas történeteivel. A Csingiling és az elveszett kincs Húsvét vasárnap 18:15-kor látható. A tündérek varázslatos kalandjai hétfőn 15:40-kor folytatódnak, a Csingiling és a nagy tündérmentés című epizódban. A szünet utolsó napján, kedden Csingiling is búcsúzik 15:40-kor a Soharém legendájával.

A Disney mesék mellett számos kedves rajzfilm, tanulságos történet és inspiráló alkotása várja a legkisebbeket.

Az M2 gyerekcsatorna jó pihést és feltöltődést kíván a tavaszi szünetre!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..