home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Díjat kapott Hodolik Boglárka, a Hét Nap honlapjának szerkesztője és Szabó Attila, a lap nyugalmazott fotóriportere
2022.03.05.
LXXVII. évf. 9. szám
Díjat kapott Hodolik Boglárka, a Hét Nap honlapjának szerkesztője és Szabó Attila, a lap nyugalmazott fotóriportere

Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete. A szakmai testület ezúttal is több kategóriában díjazta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, illetve a médiában dolgozó szakembereket.

Az Év Pályakezdő Újságírója Díjat Hodolik Boglárka, a Hét Nap weboldalának a szerkesztője és Csíkos Dániel, a Vajdasági RTV szerkesztő-műsorvezetője érdemelte ki. Elektronikus média kategóriában a Pannon Televízió tíz éve fennálló Közügyek című műsorát, írott sajtó kategóriában pedig Kávai Mucsi Katalin, a Magyar Szó lektora kiemelkedő szakmai teljesítményét ismerték el. A Szórványdíjat ezúttal Lennert Móger Tímeának, a Magyar Szó újságírójának és a Nyugat-Bácska Portál főszerkesztőjének ítélték oda. A VMÚE Életműdíjával pedig Szabó Attilát, a Hét Nap nyugalmazott fotóriporterét tüntették ki.

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete elnöksége mindemellett a vajdasági magyar újságíró-társadalom szolidaritásának kifejezése és a Kárpátalján élő magyar kollégáik támogatása jegyében oklevelet adományoz a kárpátaljai testvérszervezetének, illetve ezáltal jelképesen a szervezet minden tagjának, kitartásra és további odaadó munkára buzdítva őket a jelenleg is fennálló rendkívül nehéz helyzetben.

A díjátadó ünnepséget a tervek szerint március 18-án, pénteken 18 órai kezdettel tartják meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..