home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Díjak és elismerések Ada község napja alkalmából
2024.07.03.
LXXIX. évf. 27. szám
Díjak és elismerések Ada község napja alkalmából

Ada község napja alkalmából díszülést tartott a községi képviselő-testület, amelyen kiosztották a Pro Urbe és Juventus Pro Urbe-díjakat, valamint a polgármesteri elismeréseket.

Ada község Pro Urbe díjában részesült az adai Vastag János az I. helyi közösségben végzett önzetlen munkájáért, a Panoráma – Körkép című helyi lapban újságírói és szerkesztői tevékenységéért, helytörténeti kutatómunkájáért, valamint több évtizedes festői ténykedéséért, a Moholi Sporthorgász-egyesület szenior csapata, amelynek tagjai, Damir Spasić, Nagy Róbert, Hanák Attila, Kiskároly Róbert, Pálfi Zsolt és Mester István országos bajnoki címet szereztek 2023-ban a Szerbiai Szuperligában, valamint az adai Halász József Női Kézilabdaklub U12-es csapata, amely tavaly megnyerte a korosztályos Szerb Nemzeti Bajnokságot, a Vajdasági Szuperligát és a Vajdasági Ligát.


Fotó: Pannon RTV

A Juventus Pro Urbe-díjat Uller Botond, az Adai Műszaki Középiskola negyedik osztályos tanulója és Kurunczi Anna, a moholi általános iskola és az adai Bartók Béla Alapfokú Zeneiskola tanulója érdemelte ki.

Polgármesteri köszönőlevelet kapott az adai Aranykapu Művelődési Egyesület fennállásának 25. évfordulója alkalmából, a községi Körkép-Panorama című lap ugyancsak a 25 éves fennállása alkalmából, az adai Sidro Tiszakedvelők Egyesülete 45 éves fennállása alkalmából és Szalai Bence adai származású színművész. Polgármesteri köszönőlevélben részesült posztumusz Petrics Zoltán egykori adai művészeti vezető. Az elismerést az elhunyt fia, Petrics Ákos vette át.

Forrás: Pannon RTV, Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..