home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Díjak a zentai diákoknak
Tóth Lívia
2018.01.31.
LXXIII. évf. 5. szám
Díjak a zentai diákoknak

A zentai Emlékiskolából öt nyolcadikosa – Kormányos Katona Gyöngyi tanárnő diákjai – kiváló eredménnyel szerepelt a felvidéki székhelyű Palóc Társaság 22. alkalommal meghirdetett esszé- és tanulmányíró pályázatán.

A szervezők ezzel a felhívással a Kárpát-medence magyar fiataljait — általános és középiskolásokat, egyetemi hallgatókat — szólítják meg.

Az öt zentai tanuló mindegyike jutalommal tért haza a budapesti díjátadóról. Horváth Ervin és Beszédes Sára első helyet érdemelt ki, második díjat kapott Csízik Boglárka és Törtei Hédi. Terhes Virág harmadik helyezést ért el, és neki ítélték oda az ifi zsűri különdíját is, az egyhetes cserediákprogramot Magyarországon.

Ebből az alkalomból a tanárnőt és diákjait fogadták a zentai önkormányzatban, ahol Perpauer Attila, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagja egy-egy ajándékcsomagot nyújtott át a kis csoport tagjainak.


Herédi Krisztián felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..