home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Déli találkozások
Martinek Imre
2011.11.16.
LXVI. évf. 46. szám
Déli találkozások

- Szatmári Mihály felvételeNovember elején hivatalos látogatást tett Kevevárán (Kovin) Pásztor István, a tartományi kormány alelnöke. A községi elöljárókkal és a VMSZ helyi, illetve székelykevei képviselőivel karöltve a gazdasági titkár úr ez alkalommal átadta rendeltetésének a Duna menti k...

- Szatmári Mihály felvétele

November elején hivatalos látogatást tett Kevevárán (Kovin) Pásztor István, a tartományi kormány alelnöke. A községi elöljárókkal és a VMSZ helyi, illetve székelykevei képviselőivel karöltve a gazdasági titkár úr ez alkalommal átadta rendeltetésének a Duna menti kisváros legelső, legforgalmasabb utcáinak kereszteződésén felállított közlekedési lámpát is, megemlítve, hogy a tervek szerint az év végéig a város további két ilyen lámpát tervez felállítani, ezáltal is növelve a közlekedésbiztonságot. A projektumba a Tartományi Gazdasági Titkárság 5,1 millió dinárt fektetett.
Az átadást követően Pásztor úr a helyi BUS rádió hullámhosszán nyilatkozatot, majd kísérőivel Székelykevére látogatott. A falu múltját és lakóinak vallási életét ft. Csipak Csaba, a Szent István-templom plébánosa vázolta, Salamon Géza iskolaigazgató a helyi Žarko Zrenjanin Általános Iskola jelenéről és múltjáról szólt, a helyi közösség elöljárói pedig a település időszerű gazdasági gondjait taglalták.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..