Déli találkozások

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Déli találkozások

- Szatmári Mihály felvételeNovember elején hivatalos látogatást tett Kevevárán (Kovin) Pásztor István, a tartományi kormány alelnöke. A községi elöljárókkal és a VMSZ helyi, illetve székelykevei képviselőivel karöltve a gazdasági titkár úr ez alkalommal átadta rendeltetésének a Duna menti k...

- Szatmári Mihály felvétele

November elején hivatalos látogatást tett Kevevárán (Kovin) Pásztor István, a tartományi kormány alelnöke. A községi elöljárókkal és a VMSZ helyi, illetve székelykevei képviselőivel karöltve a gazdasági titkár úr ez alkalommal átadta rendeltetésének a Duna menti kisváros legelső, legforgalmasabb utcáinak kereszteződésén felállított közlekedési lámpát is, megemlítve, hogy a tervek szerint az év végéig a város további két ilyen lámpát tervez felállítani, ezáltal is növelve a közlekedésbiztonságot. A projektumba a Tartományi Gazdasági Titkárság 5,1 millió dinárt fektetett.
Az átadást követően Pásztor úr a helyi BUS rádió hullámhosszán nyilatkozatot, majd kísérőivel Székelykevére látogatott. A falu múltját és lakóinak vallási életét ft. Csipak Csaba, a Szent István-templom plébánosa vázolta, Salamon Géza iskolaigazgató a helyi Žarko Zrenjanin Általános Iskola jelenéről és múltjáról szólt, a helyi közösség elöljárói pedig a település időszerű gazdasági gondjait taglalták.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Körkép rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink