home 2024. április 17., Rudolf napja
Online előfizetés
Deli: Mindannyiunk érdeke, hogy munkánkkal gyorsítsuk Szerbia uniós csatlakozási folyamatát
Pannon RTV
2021.05.07.
LXXVI. évf. 18. szám
Deli: Mindannyiunk érdeke, hogy munkánkkal gyorsítsuk Szerbia uniós csatlakozási folyamatát

A Vajdasági Magyar Szövetség államtitkáraival tartott online megbeszélést Deli Andor vajdasági származású fideszes EP-képviselő.

A megbeszélés témája – a szakmai kérdések megvitatása mellett - Szerbia uniós csatlakozási folyamata volt. „Mindannyiunk érdeke, hogy munkánkkal gyorsítsuk Szerbia uniós csatlakozási folyamatát, ehhez pedig szoros együttműködésre van szükség” - emelte ki a képviselő a tárgyalást követően.

„Mindannyiunk érdeke, hogy munkánkkal gyorsítsuk Szerbia uniós csatlakozási folyamatát és ehhez szükség van a szorosabb együttműködésre. Együtt kell dolgoznunk. Ezért hívtam össze ezt a találkozót és abban bízom, hogy a jövőben is tudunk majd egymáshoz fordulni bizonyos szakmai kérdésekben” – mondta el a tanácskozás kapcsán Deli Andor . Az Európa Parlamenti képviselő hozzátette, hogy a csatlakozási folyamatok áttekintése mellett szó volt az Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program pályázatairól, a közlekedési és infrastrukturális projektekről, a kisebbségi oktatásról, a környezetvédelemről, a mezőgazdaságról, az igazságügy reformjairól, valamint az oltásról.

Az eseményen jelen volt Vicsek Annamária, az Oktatási, Tudományügyi és Technológiai Fejlesztési Minisztérium államtitkára, Juhász Attila, a Mezőgazdasági Minisztérium államtitkára, Nyilas Mihály igazságügyi államtitkár, Lálity Urbán Emese, az Építésügyi, Közlekedési és Infrastruktúraügyi Minisztérium államtitkára, Vickó Ferenc, az Egészségügyi Minisztérium államtitkára, Kerekes József, a Pénzügyminisztérium államtitkára és Jaksa Róbert, a Környezetvédelmi Minisztérium államtitkára.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..